Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Violatorul din Sud, supus unei expertize psihiatrice


   Magistrații Tribunalului Vrancea au dispus prelungirea cu încă o lună a arestului preventiv în cazul lui Raj Pantelimon, bărbatul acuzat că a violat  în plină stradă, o tânără de 22 de ani din cartierul Sud al Focșaniului. Între timp, cercetările continuă, iar procurorii au dispus efectuarea unei expertize psihiatrice și în cazul bărbatului.
   În urmă cu aproximativ o săptămână, a putut fi audiată și victima, care le-a confirmat anchetatorilor că în noaptea respectivă avea asupra sa o sumă de bani și un telefon mobil, obiecte care ulterior au fost găsite asupra lui Raj. S-a dispus și angajarea unui avocat din oficiu care o va apăra pe tânără.
Reamintim că pe 13 septembrie, noaptea, victima se întorcea de la serviciu. Raj a acostat-o și batjocorit-o pe o stradă din cartierul Sud, aproape de casă. Un polițist a auzit gemetele de durere ale tinerei și și-a anunțat colegii. Agresorul a fost prins la scurtă vreme, purtând încă hainele pătate de sângele victimei. Din cei 27 de ani de condamnare pe care i-a primit pentru faptele anterioare, 25 dintre ei au fost și executați de Raj Pantelimon. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?