Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Şoferi vitezomani amendaţi


Peste 200 de șoferi au fost sancționați pentru că au depășit limita legală de viteză. La sfârșitul săptămânii trecute, polițiștii din cadrul Serviciului Poliției Rutiere Vrancea au ieșit în trafic cu toate radarele din dotare. Acțiunea a avut drept scop combaterea încălcării normelor legale privind regimul de viteză. Sâmbătă și duminică, polițiștii rutieri au aplicat 282 de sancțiuni contravenționale, iar 233 dintre acestea au fost aplicate pentru depășirea limitei legale de viteză.
Totodată, oamenii legii au reținut și trei permise de conducere șoferilor care au depășit regimul legal de viteză cu peste 50 de kilometri pe oră.
Oamenii legii au mai sancționat și alte câteva zeci de șoferi care au comis abateri în trafic și au reținut și un certificat de înmatriculare. Valoarea amenzilor aplicate la sfârșitul săptămânii trecute a fost de 26.298 lei. Este foarte important de știut faptul că limitele legale maxime de viteză pot fi atinse, dar în niciun caz depășite.
Limitele pot fi atinse doar acolo unde drumul și condițiile de trafic permit acest lucru și numai de către conducătorii auto cu o experiență îndelungată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?