Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Patru magistraţi vor şefia Judecătoriei Focşani


   Patru judecătoare, dintre care una de la o instanță gălățeană, concurează pentru funcția de președinte al Judecătoriei Focșani. Funcția de conducere instanței focșănene s-a vacantat la data de 1 octombrie, după plecarea judecătoarei Daniela Matache la Tribunalul Vrancea.
   La concursul organizat de Institutul Național al Magistraturii (INM) pentru ocuparea unor funcții de conducere în instanțe și Parchete în perioada 21 septembrie – 12 decembrie 2012, s-au înscris pentru șefia Judecătoriei Focșani actuala vicepreședintă, judecătoarea Mariana Grădinescu, președinta Secției Penale, judecătoarea Măndica Badiu, și judecătoarea Anca Mihaela Trofin. Magistrata Florica Bucur, de la Judecătoria Liești,  din județul Galați, care a formulat de mai multe ori cerere de transfer la o instanță vrânceană, la Consiliul Superior al Magistraturii, s-a înscris pentru funcția de președinte al Judecătoriei Focșani.
   Toate cele patru judecătoare au fost declarate admise în urma verificării condițiilor de participare la acest concurs. Săptămâna viitoare, concursul va continua cu susținerea testării psihologice. Potrivit programului afișat de INM, în perioada 16-27 noiembrie candidații vor susține proiectul referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere, iar în ziua de 2 decembrie candidații vor susține testarea scrisă privind managementul, comunicarea și resursele umane.

5 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?