Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Bărbatul accidentat grav joi seara, transferat la Galaţi, în comă


   Identitatea bărbatului accidentat grav joi seara, pe șoseaua de centură a  municipiului Focșani, nu a fost stabilită încă. Oamenii legii fac verificări pentru a afla cine este bărbatul cu fes, îmbrăcat în negru din cap până în picioare, care s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului european. Asupra victimei nu a fost găsit niciun document de identitate, la momentul producerii accidentului. 
  Între timp, medicii vrânceni au decis să-l trimită pe necunoscut la Spitalul Județean Galați. În urma primelor investigații efectuate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean „Sfântul Pantelimon” Focșani, bărbatul a fost diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral acut deschis cu otoragie, traumatism toracic și fractură de gambă. De asemenea, cadrele medicale ne-au declarat că acesta a ajuns la spital în comă.
   Reamintim că joi seara, în jurul orei 17.30, un grav accident de circulație s-a produs pe șoseaua de centură a municipiului Focșani. Un bărbat s-a angajat în traversarea neregulamentară a drumului, la câțiva metri distanță de trecerea de pietoni și a fost lovit în plin de o autoutilitară Renault Trafic, condusă de o femeie de 38 de ani, din comuna Păulești, județul Prahova. Femeia le-a spus polițiștilor că victima i-a ieșit în față și nu a avut ce să facă pentru a evita impactul.
Bărbatul a fost luat pe capotă și apoi proiectat pe partea carosabilă. În locul în care a căzut victima s-a făcut baltă de sânge, iar cizmele și fesul au zburat la câțiva metri distanță de locul în care el a fost proiectat. Nu este exclus ca bărbatul să se fi aflat și sub influența băuturilor alcoolice, anchetatorii precizând că acesta mirosea a alcool.
   Polițiștii continuă cercetările în cazul acestui grav accident. Ei vor să afle cu exactitate cum s-a produs evenimentul, dar și cine este necunoscutul care se zbate între viață și moarte.

Trecerea de pietoni nu este iluminată 

 
   Trecerea de pietoni din dreptul unităților militare este singura de pe șoseaua de centură care este neiluminată. Polițiștii spun că au făcut demersuri pentru luminarea acesteia, dar lipsa fondurilor i-a împiedicat să ia măsuri. Femeia care l-a accidentat pe bărbat a declarat că acesta era îmbrăcat în negru și nu l-a observat, fiind întuneric și trafic destul de aglomerat.
   Bărbatul purta haine negre, cizme din cauciuc și avea pe cap un fes tot de culoare neagră. Nu este exclus să fie vorba de un om al străzii. Polițiștii îi roagă pe cei care au informații despre victima accidentului de joi seara să-i contacteze pentru a le oferi detalii, astfel încât identitatea bărbatului să poată fi stabilită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?