Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Încăierare generală într-un local, din cauza unei tinere


   Åžase tineri vor ajunge în fața instanței de judecată, fiind acuzați că s-au încăierat într-un local din Vulturu, într-o noapte din luna aprilie. Potrivit  procurorilor, conflictul a izbucnit între tinerii din două tabere, inegale numeric. Dintr-o tabără făceau parte Ion G., de 42 de ani, Viorel G., de 20 de ani, ambii din Vulturu, Adrian Leonard Åž., de 37 de ani, și Nicolae Paul O., de 26 de ani, ambii din localitatea Braniște, județul Dâmbovița , iar din cealaltă P.V., de 17 ani, și Valerică P., de 24 de ani, ambii din Vulturu.
   Anchetatorii au menționat în rechizitoriu că în noaptea de 14 aprilie 2012, cu toții au participat la o încăierare generală, toată povestea pornind de la cel mai tânăr dintre cei implicați, respectiv P.V.. Băiatul a invitat-o de mai multe ori la dans pe concubina lui Nicolae Paul O.. Fata l-a refuzat, dar tânărul a insistat, motiv pentru care a intervenit iubitul său, care l-a lovit pe adolescent. În apărarea acestuia din urmă a intervenit fratele său, iar de partea lui Paul toți ceilalți trei.
   Bătaia a fost una generală, în care fiecare a dat în cel pe care l-a prins, s-au aruncat cu sticle, cu tacuri de biliard și alte obiecte care le-au ieșit în cale. În urma „războiului”, au fost distruse mai multe bunuri din incinta barului. De furia bătăușilor nu au scăpat nici măcar geamurile din termopan, care au fost sparte. Prejudiciul cauzat a fost calculat la 14.200 de lei.
Dosarul va fi soluționat de magistrații Tribunalului Vrancea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?