Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Complici la furtul a 12 porci


   Un bărbat din Gugești și un altul din Urechești au fost trimiși în judecată de procurori, pentru că ar fi participat la furtul a 12 porci, furt în care a fost implicat și Vasile Adi Olteanu, fiul fostului viceprimar pedelist din Urechești. Acesta a fost deja condamnat într-un dosar în care i se imputa, printre altele, și această faptă, la trei ani și cinci luni de închisoare.
   Procurorii au continuat cercetările și au stabilit în urma probelor administrate, că la această faptă au mai participat și Marian Miron, de 41 de ani, din Gugești și Åžtefan Busuioc, de 56 de ani, din Urechești. Chiar dacă nu recunosc faptele, procurorii spun că au împotriva celor doi bărbați probe, respectiv înregistrări de convorbiri telefonice, în care se punea la punct „atacul” asupra turmei de porci, iar apoi vânzarea animalelor.
   Potrivit rechizitoriului, fapta pentru care vor răspunde penal este furt calificat, aceasta fiind comisă la data de 7 septembrie 2011. Parte vătămată este un localnic, care deține o stână pe islazul din comuna Slobozia Ciorăști, unde creștea și 15 porci. Cei doi inculpați nu recunosc comiterea faptei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?