Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624
Ediția: Miercuri 15 Mai 2024. Nr. 6624

Arest prelungit pentru suspectul crimei de la Milcovul


   Costică Negoiță, bărbatul suspectat că l-a ucis pe Gheorghiță D., din  localitatea Milcovul, va mai petrece o lună în arest preventiv. Magistrații Tribunalului Vrancea au decis să prelungească măsura preventivă, în timp ce procurorii așteaptă rezultatele testelor ADN.
   Reamintim că bărbatul ar fi ucis victima în bătaie, după care a transportat-o cu roaba și a aruncat-o într-un șanț. Gheorghiță D. a respirat pentru ultima oară în noaptea de 13 spre 14 august. A doua zi, cadavrul său a fost găsit dezbrăcat, într-un șanț, pe o uliță din apropierea bisericii. Ultima oară când victima a fost văzută în viață a fost cu o seară înainte de comiterea faptei, când era acasă la o vecină, împreună cu alți doi bărbați.
   Potrivit unor surse, în acea seară cei patru ar fi consumat băuturi alcoolice, după care au discutat în contradictoriu. Costică ar fi pus mâna pe o secure și l-a lovit pe Gheorghiță până i-a sfărâmat oasele, victima decedând. Cel mai probabil, celelalte două persoane au asistat la scandal. Autorul ar fi încercat să scape de probele care îl incriminau, așa că a spălat locul de sânge, a dezbrăcat victima și a curățat-o, lăsând-o doar în chiloți, așa cum a fost descoperit bărbatul de vecini, a doua zi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?