Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650
Ediția:: Luni 17 iunie 2024. Nr. 6650

Fraţi hoţi din Slobozia Bradului, în „năvodul” poliţiştilor buzoieni


   Doi frați din Slobozia Bradului sunt cercetați de polițiștii buzoieni pentru furt calificat. La sfârșitul săptămânii trecute, un bărbat de 55 de ani, din comuna buzoiană Ziduri, a sunat la 112 și a sesizat faptul că doi tineri, cărora le vânduse fier vechi, i-au sustras un cazan de cupru. Imediat după primirea apelului, a fost pus în aplicare un plan de acțiune intitulat „Năvodul”, autoturismul fiind dat în consemn. Acesta a fost oprit la scurt timp, de un echipaj din cadrul Poliției municipiului Rîmnicu Sărat.
   Autoturismul era condus de un tânăr de 27 de ani, din comuna Slobozia Bradului, iar în mașină se afla și fratele său, de 25 de ani. Cei doi au fost conduși la sediul Poliției municipiului Rîmnicu Sărat, unde au fost recunoscuți de păgubit, iar la controlul efectuat în autoturism a fost găsit cazanul din cupru.
   În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că duminică, în jurul orei 17.00, cei doi tineri s-au deplasat pe raza comunei Ziduri pentru a achiziționa fier vechi. După ce a cântărit fierul vechi pe care l-a cumpărat, tânărul de 27 de ani, profitând de neatenția păgubitului, a încărcat în autoturism și un cazan din cupru. Bărbatul de 55 de ani a observat dispariția cazanului după ce cumpărătorii au plecat, moment în care a sesizat Poliția. Polițiștii au restituit cazanul păgubitului și au întocmit dosar penal pe numele celor doi suspecți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?