Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Actorul Mircea Diaconu vine la Focşani


   Casa Corpului Didactic „Simion Mehedinți ” este în sărbătoare, de astăzi, când încep manifestările dedicate zilelor instituției. Acestea vor lua sfârșit pe 12 octombrie.
   Pentru ziua de astăzi este programat un singur eveniment, la ora 12.00, când va avea loc o expoziție de carte, intitulată „Simion Mehedinți și opera sa”. Mâine, începând cu ora 12.00, vor fi organizate mai multe manifestări, respectiv consfătuirea bibliotecarilor școlari, responsabililor cu CDI șui profesorilor documentariști din județ; expozița „Exemple de bune practici în CDI și biblioteci școlare”, coordonator fiind bibliotecara Stela Sebe; momentul poetic „Florile răului”, coordonator fiind profesoara Constanța Coatu. Ultima manifestare de mâine se numește „Biblioteci tradiționale- biblioteci virtuale”, organizator fiind profesorul universitar Costică Neagu.
   Miercuri, la ora 13.30, vor avea loc un seminar de instruire a responsabililor cu formarea continuă a cadrelor didactice din județ, prezentarea raportului de activitatea a Casei Corpului Didactic pentru anul școlar 2011-2012, va fi prezentat ultimul număr al revistei „Vârstele școlii”. De asemenea, va fi lansată oferta de programe a Casei Corpului Didactic pentru anul școlar în curs, dar și site-ul instituției. Joi, de la ora 11.00, profesorul universitar Costică Neagu va coordona activitatea intitulată „Simion Mehedinți pedagog de vocație”, la ora 12.00, elevii Liceului de Arte „Gh. Tattarescu” vor susține un moment artis, iar de la ora 13.00, va avea loc activitatea „Grație și armonie”. La ora 14.00, va fi „întâlnire cu o personalitate”, invitat special fiind actorul Mircea Diaconu. 
 Vineri, în ultima zi a manifestărilor dedicate zilelor Casei Corpului Didactic „Simion Mehedinți”, va fi organizată o excursie tematică. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?