Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Jackie Kennedy, interpretată de o actriţă laureată cu Oscar


   Câștigătoarea premiului Oscar din 2011 pentru cea mai bună actriță într-un rol principal se află în negocieri avansate pentru a juca în „Jackie”, un film despre Jacqueline Kennedy Onassis, ce va fi produs de compania Fox Searchlight.
   Potrivit site-ului Deadline.com, Natalie Portman s-a declarat interesată de scenariul filmului, dar nu va semna contractul până când inițiatorii acestui proiect nu vor alege un regizor.
Filmul „Jackie”, al cărui scenariu este scris de Noah Oppenheim, se concentrează asupra vieții fostei prime doamne a Statelor Unite, în zilele imediat următoare asasinării soțului ei, președintele John F. Kennedy,  informează accesshollywood.com.
   Darren Aronofsky, regizorul cu care Natalie Portman a colaborat la „Lebăda neagră/ Black Swan”, urma să regizeze inițial filmul „Jackie”, în care rolul principal urma să fie jucat de partenera lui de viață de atunci, Rachel Weisz, dar cineastul american s-a retras din acest proiect, după ce s-a despărțit de Weisz în 2010.
   În 2010, presa de specialitate vehicula și numele regizorului Steven Spielberg, care s-ar fi declarat interesat de acest proiect cinematografic.

   Jackie Kennedy a dat dovadă de multă grație și echilibru în public după asasinarea soțului ei, împușcat mortal pe 22 noiembrie 1963, în orașul american Dallas.
   Jackie Kennedy s-a căsătorit ulterior cu armatorul milionar grec Aristotel Onassis, în 1968, și a murit din cauza unui cancer, în 1994.
   Natalie Portman a jucat în 2009 în thrillerul psihologic „Lebăda neagră/ Black Swan”, în care actrița a interpretat rolul unei balerine cu tendințe de automutilare. Pentru acest rol, Natalie Portman a fost recompensată cu premiul Oscar, dar și cu un Glob de Aur pentru cea mai bună actriță în rol principal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?