Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

VIDEO şi GALERIE FOTO: Doliu la Ambulanţă


  

 

   Cadrele medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) sunt în doliu. Marți, o asistentă medicală, un ambulanțier și pacientul pe care îl transportau, din Galați, au murit în urma coliziunii ambulanței cu un camion. Federația Națională Sindicală Ambulanța din România a declarat zilele de 21 și 22 septembrie „Zile de Doliu”, la oglinzile tuturor ambulanțelor fiind înnodate paglici negre, în semn de doliu.
Ieri, la ora 13.00, sirenele ambulanțelor au sunat timp de 30 de secunde, după care angajații Ambulanței Vrancea au ținut un moment de reculegere în amintirea colegilor gălățeni. Astăzi, la aceeași oră, aceste momente se vor repeta.
   În urma accidentului de marți, managerul SAJ Vrancea, medicul Vitalie Bețișor, a organizat o ședință cu ambulanțierii. „Marți, după ce a avut loc tragicul eveniment, am avut o ședință de urgență cu ambulanțierii. Le-am explicat că trebuie să fie foarte atenți când se deplasează la urgență, să utilizeze semnalele acustice și luminoase. Atunci când intră într-o intersecție să fie foarte atenți, să reducă viteza și apoi să treacă. Trebuie să respecte legislația în vigoare, pentru a nu se întâmpla o tragedie similară celei de la Galați”, a spus managerul Vitalie Bețișor .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?