Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Amicale în „fotbalul mic“


   Formațiile de fotbal Voința Odobești și Foresta Gugești s-au întâlnit sâmbătă seara pe terenul primei echipe într-un meci de pregătire, încheiat la egalitate, 2-2 (2-1). Golurile odobeștenilor au fost marcate de Alin Cazan și Cosmin Milea, în timp de reușitele formației antrenate de Adrian Martinescu le-au aparținut lui Emil Burcăcel și Florin Badiu. În alte partide, Selena Jariștea – Unirea Å¢ifești 7-3 (3-0) și Åžoimii Mircești – Victoria Vînători 3-3. Asociația Județeană de Fotbal Vrancea a stabilit programul competițional al Superligii la fotbal, sezon care va începe sâmbătă, 8 septembrie. Jocurile primei runde sunt programate de la ora 18.00. Cele 16 echipe au fost împărțite în două serii, nord și sud
Campionatul se va desfășura după formatul de anul trecut, cu play-off și play-out. Diferența este că în faza a doua, echipele vor pleca cu puncte bonus, după următorul sistem: locul 1-6 puncte, locul 2- 4 puncte, locul 3- 2 puncte și locul patru -0 puncte.
În schimb, forul vrâncean a decis amânarea ligii a cincea cu o săptămână, sezonul urmând să debuteze duminică, 9 septembrie.

Programul primei etape din Superligă (sâmbătă, 8 septembrie).
Seria nord:
Doctor GSM Suraia – Unirea Å¢ifești,
Foresta Gugești – FCM Adjud,
Viitorul Homocea – Selena Jariștea,
Voința Odobești – FC Mărășești.
Seria sud:
Voința Sl. Ciorăști – Victoria Gugești,
Podgoria Cotești – AS Cîmpineanca,
Voința Cîrligele – Național Golești,
Dinamo Tătăranu – Energia Vulturu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?