Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Încep înscrierile la concursul de la Mănăstirea Brazi


   Înscrierile pentru Concursul Interjudețean „Sf. Ierarh Mucenic Teodosie de la Brazi” încep pe 1 septembrie. Acesta este organizat de Liceul Teoretic „Ioan Slavici” și Primăria Panciu, Arhiepiscopia Buzăului și Vrancei, prin Protoieria Panciu, în parteneriat cu Inspectoratul Åžcolar Județean.
   În acest an, concursul se află la cea de-a IV-a ediție și va avea loc în perioada 21-23 septembrie. Ca și până acum, el se va desfășura la Mănăstirea Brazi și va avea următoarele secțiuni: creație digitală, artă creștină, cântec de toacă și muzică psaltică. Președintele juriului va fi preotul Ion Dragu, inspector de religie ortodoxă, care va fi ajutat de părintele protopop Daniel Merloiu, de la Protoieria Panciu, preoții Dinu Ciprian Silivestru, de la Biserica „Cuvioasa Paraschiva” Zăbăuți, Maricel Bunea, Daniel Niță, Gabriel Lazăr și Åžtefan Aga, din Panciu, precum și de profesorii Doina Collavini, inspector de muzică, Nicoleta Serea, de la Liceul de Artă „Gheorghe Tattarescu” din Focșani, Nicoleta Stanciu, de la Liceul Pedagogic „Spiru Haret” din Focșani, Maricica Apreutesei și Mihaela Cârjan, ambele de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu.
   Participanții se pot înscrie, gratuit, în perioada 1-19 septembrie, prin intermediul formularului pe care îl pot descărca de pe pagina oficială a concursului, respectiv http://concursulsfteodosie.lispanciu.ro. Tot aici, pot fi găsite și detalii referitoare la organizarea și desfășurarea concursului. Acesta beneficiază și de un spațiu pe canalul You Tube și de o pagină pe Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?