Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616
Ediția: Joi 2 Mai 2024. Nr. 6616

Jucătorii tineri de la Manchester United nu au voie să conducă maşini sport


   Managerul grupării Manchester United, Alex Ferguson, le-a interzis jucătorilor tineri din echipă să conducă mașini sport de la noul sponsor, Chevrolet. Manchester United a semnat un contract pe trei ani cu constructorul auto american General Motors (GM), iar Chevrolet, principala marcă a companiei, va deveni sponsorul exclusiv al clubului englez.
   „Chevrolet a oferit imediat jucătorilor de la United posibilitatea de a alege mașini luxoase și mulți dintre aceștia au optat pentru celebrele Corvette. Totuși, Ferguson a intervenit imediat și a decis ca jucătorii sub 23 de ani – indiferent de locul în echipă – să nu primească un model sport. Decizia este una clasică pentru Ferguson, care vrea ca tinerii să rămână cu picioarele pe pământ”, a notat Daily Mail.
   Măsura îi vizează printre alții Danny Welbeck (21 de ani), Phil Jones (20 de ani), Chris Smalling (22) și Rafael (22). Un oficial de la United a confirmat informația din Daily Mail: „Chevrolet va oferi mașini jucătorilor. Modelul va depinde de timpul petrecut în cadrul clubului și de experiența la condus”.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?