Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Duminică 19 Mai 2024. Nr. 6627

Concurs pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Vidra


   Concursul pentru ocuparea funcției de manager al Spitalului Comunal Vidra va avea loc în luna octombrie. În prezent, această funcție este ocupată, interimar, de directorul economic al unității medicale, Mirela Cotea. Asta după ce fostul manager, medicul Ion Doldor, și-a înaintat demisia.
   În urma primei întruniri a Consiliului de Administrație al Spitalului Comunal din Vidra, care a avut loc ieri, s-a stabilit ca examenul pentru ocuparea funcției de manager să fie organizat în data de 3 octombrie. De asemenea, tot în cadrul primei întruniri, pentru funcția de președintele al CA-ului a fost desemnată Irina Cotea, din cadrul Primăriei Vidra, și a fost votată suplimentarea bugetară primită de la Casa de Asigurări de Sănătate Vrancea din fondul de rezervă, în valoare de 449,16 mii lei.
   În schimb, la Spitalul Județean de Urgență din Focșani a fost amânată, din nou,  întrunirea Consiliului de Administrație. Managerul unității, medicul Nicolae Moise, spune că în 4-5 zile întrunirea va fi reprogramată. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?