Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

Trei tone de furaje şi un fânar, mistuite de flăcări


   Trei tone de furaje și fânarul unui gopodar din Răcoasa au fost cuprinse de flăcări chiar în ziua „Adormirii Maicii Domnului”. Incendiul a fost anunțat prin intermediul numărului de urgențe 112, miercuri, în jurul orelor 16.10.
   La fața locului s-a deplasat un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă și spumă de la Punctul de Lucru Soveja din cadrul Stației de Pompieri Panciu. S-a intervenit pentru stingerea flăcărilor care cuprinseseră fânarul și furajele din interior. Pompierii cred că incendiul izbucnit la proprietatea lui Gheorghe P. a fost cauzat de foc deschis în spații deschise.
    Flăcările au mistuit și vegetația uscată de pe o suprafață de 2.400 de metri pătrați, 3.000 de kilograme de furaje și fânarul construit din lemn și cu învelitoare din tablă.
În aceeași zi, pompierii au mai acționat și pentru stingerea a două incendii de vegetație uscată, în Focșani și Păunești. Astfel, pompierii focșăneni au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru lichidarea unui incendiu ce se manifesta pe aproximativ 500 metri pătrați de vegetație uscată, la marginea unui stadion din municipiul Focșani, aflat în zona Sud. Datorită intervenției prompte a pompierilor, incendiul a fost stins înainte ca flăcările să se extindă la mobilierul exterior.  Nu au fost provocate pagube materiale.
   La Păunești au acționat pompierii din Adjud, în colaborare cu reprezentanții Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitate, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată, ce s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 5 hectare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?