Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613
Ediția: Duminică 28 aprilie 2024. Nr. 6613

Fetiță de trei ani și jumătate, accidentată uşor


   O fetiță de trei ani și jumătate a fost accidentată, ieri dimineață, pe drumul european, în afara comunei Obrejița. Polițiștii care au efectuat cercetări la fața locului au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul traversării neregulamentare.
   Lăsată nesupravegheată de mama sa, Bianca s-a angajat în traversarea drumului european fără să conștientizeze pericolul la care se expunea. Înainte de a ajunge pe cealaltă parte a drumului, copila a fost lovită de un Tico, condus regulamentar de Marius R.. Imediat după accident, copila, care nu ar fi fost rănită grav, a fost transportată la spital pentru investigații medicale suplimentare.
   Potrivit medicilor, copila a suferit traumatism cranio-cerebral acut deschis, plagă contuză frontală, plagă contuză genunchi stâng, contuzie toracică și contuzie la umărul stâng. Micuța a fost internată în Secția de Chirurgie Infantilă din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Focșani.
   Potrivit polițiștilor, șoferul nu consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Cercetările continuă pentru a se stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul rutier. De asemenea, adultul care a lăsat-o nesupravegheată pe copilă ar putea fi tras la răspundere.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?