Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

ULTIMA ORĂ : VIDEO şi GALERIE FOTO: Maiștrii militari Topoliceanu și Cojocaru, conduși pe ultimul drum


  

 

   Sute de oameni i-au condus astăzi, pe ultimul drum pe maiștrii militari Cătălin Topoliceanu și Viorel Cristinel Cojocaru, militarii vrânceni care au murit acum o săptămână în catastrofa aviatică de la Buzău. Funeraliile au început la ora 11.00, slujba  fiind oficiată de un sobor de 10 preoți.
La înmormântare au luat parte secretarul de stat în Ministerul Apărării Naționale, Dan Tătaru, care a transmis un mesaj din partea Ministrului Apărării Naționale, Corneliu Dobrițoiu, vicepreședinții Consiliului Județean Vrancea, Dragoș Bîrlădeanu și Ionel Cel Mare,  primarul municipiului Focșani, Decebal Bacinschi și militari de la unitățile militare din Focșani și Buzău.
   După slujba oficiată la Biserica „Precista”, din Focșani, cortegiul funerar a pornit spre Cimitirul Nordic din Focșani, acolo unde cei doi bravi ostași își vor dormi somnul de veci.
   Înainte ca cele două sicrie să fie luate din curtea bisericii, cele două fiice ale maistrului Cojocaru au leșinat și au avut nevoie de îngrijiri medicale.
   Pentru fiecare dintre cei doi maiștri militari s-au tras câte trei salve, iar un elicopter militar a survolat zona. La final, familiile celor doi militari au primit Drapelul Național, iar  trompetul a dat stingerea.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?