Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Perioada de înscrieri la facultăţile Universităţii din Bucureşti s-a prelungit


   Perioada de înscriere la concursul de admitere la facultățile Universității din București s-a prelungit la cererea candidaților având în vedere că rezultatele finale ale examenului de bacalaureat din sesiunea iulie se afișează vineri, informează instituția de învățământ superior într-un comunicat de presă remis miercuri.
   Astfel, înscrierile s-au prelungit la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și la Facultatea de Jurnalism și Åžtiințele Comunicării până la data de 16 iulie, la Facultatea de Matematică și Informatică, Facultatea de Istorie și Facultatea de Geografie – până la data de 17 iulie, la facultățile de Litere, de Åžtiințe Politice, de Drept, Biologie, Administrație și Afaceri, Biologie, CREDIS – Administrație și Afaceri ID, Limbi și Literaturi Străine – până la data de 18 iulie.
   La Facultatea de Fizică înscrierea s-a prelungit până la data de 19 iulie, la Facultatea de Chimie și Facultatea de Filosofie până la data de 20 iulie iar la Facultatea de Geologie și Geofizică până la data de 21 iulie. „Pentru zilele de sâmbătă, 14 iulie, și duminică, 15 iulie, programul de înscrieri a fost prelungit până la ora 14,00”, precizează UB.

Articolul precedent
Articolul următor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?