Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619
Ediția: Joi 9 Mai 2024. Nr. 6619

LOTO 6 DIN 49: Cine este câştigătorul premiului de peste 11 milioane de euro şi cum arată biletul norocos


   Câștigătorul premiului de peste 11 milioane de euro la LOTO 6 DIN 49, cel mai mare premiu din istoria acestui joc, s-a prezentat la sediul Loteriei Române, pentru a-și ridica premiul, informează un comunicat.
   „În cursul zilei de astăzi (ieri – n.r.) s-a prezentat la sediul Loteriei Române, pentru a-și încasa premiul, câștigătorul categoriei I a jocului Loto 6 din 49, la tragerea de duminică, 14 iulie, cel mai mare premiu din istoria jocului.Valoarea câștigului este de 48.952.706,17 lei iar biletul norocos a costat doar 16,9 lei, fiind completat cu trei variante simple la Loto 6/49 și o variantă la Noroc. Câștigătorul este un jucător fidel din Galați și are în jur de 50 de ani. Joacă la LOTO, tragere de tragere, de peste 20 de ani. Ne-a declarat că a jucat întotdeauna aceleași trei variante și o variantă la Noroc și ca numerele au semnificație personală. Până acum nu a obținut decât câștiguri mici, cel mai adesea cu 3 numere. Câștigătorul LOTO 6 DIN 49 nu a dorit să-și facă publică identitatea și le-a transmis celorlalți jucători următorul mesaj: „Fiți perseverenți, jucați mereu! Cred că asta e cheia succesului”, se arată în comunicatul Loteriei Române.
    Marele premiu la LOTO 6 DIN 49, de peste 11 milioane de euro, a fost câștigat, duminică. Numerele câștigătoare la Loto 6 din 49 au fost jucate pe un bilet înregistrat la o agenție din Galați, informează Loteria Română. Toate cele trei variante jucate s-au dovedit a fi căștigătoare. În afară de premiul de categoria I, jucătorul norocos a obținut câștiguri și cu celelalte două variante, și anume, un premiu de categoria a III-a în valoare de 817,41 lei și un premiu de categoria a IV-a in valoare de 30 lei.
    Premiul de categoria I la tragerea Loto 6/49 de joi, 18 iulie, pornește de la 3.000.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?