Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

GALERIE FOTO: Premiu pentru Şcoala Vintileasca


   Åžcoala Vintileasca a obținut premiul III în cadrul proiectului „e-Vacanță!”, parte a programului „Economia Bazată pe Cunoaștere” (EBC). Premierea a fost făcută de reprezentanți ai EBC, sosiți din București special pentru acest eveniment.
   Proiectul „e-Vacanță!” este o competiție interșcolară organizată de Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale, în parteneriat cu Ministerul Educației.
   Fiecare elev participant la competiție a primit câte un ghiozdan și un telefon mobil performant, cadrele didactice implicate în elaborarea și implementarea proiectului fiind premiate cu tablete și stik-uri de memorie. Pentru derularea acti-vităților din proiect, elevii au lucrat individual și pe echipe, colaborativ prin intermediul conturilor wiki, și-au plasat și susținut ideile de dezvoltare pe pagina de facebook dedicată, au colaborat cu elevi din echipa școlii partenere non-EBC, respectiv Åžcoala cu clasele I-VIII Bordești, precum și cu elevi de la Wallingford Elementary School, Pennsilvania, USA, partener internațional.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?