Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

85 de absenţi la Bacalaureat


   Ieri au susținut și ultimii candidați proba finală, scrisă, din cadrul examenului de Bacalaureat, cea de evaluare a competențelor de comunicare într-o limbă de circulație internațională. Au fost declarați absenți 85 de candidați, dar nu a mai fost niciun eliminat, așa cum s-a întâmplat în primele două zile de examen. Mâine se vor face publice și rezultatele candidaților.
   Sâmbătă, cu începere de la orele 11.00, directorii de licee sunt așteptați la sediul Inspectoratului Åžcolar Județean Vrancea în cadrul ședinței de pregătire, în vederea desfășurării probelor scrise din cadrul examenului de Bacalaureat. Potrivit calendarului oficial, prima probă scrisă a Bacalaureatului, cea la Limba și Literatura Română, se va desfășura în data de 2 iulie, iar pe 4 iulie va fi susținută proba obligatorie a profilului. Ultima probă scrisă, la alegere a profilului și specializării, va avea loc în data de 6 iulie.
   Afișarea primelor rezultate se va face în data de 8 iulie, iar în ziua imediat următoare, pe 9 iulie, între orele 8.00 – 12.00, candidații nemulțumiți de rezultate pot depune contestații. Rezultatele finale ale sesiunii din vară a examenului de Bacalaureat vor fi afișate în data de 13 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?