Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Comisarul șef Mariana Apostol, șef al Serviciului Cazier


   Comisarul șef Mariana Apostol este noul șef al Serviciului Cazier și Evidență Operativă, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.
   Ieri, la sediul IPJ a avut loc concursul pentru ocuparea acestei funcții. Patru candidați s-au înscris la concurs, însă doar trei dintre ei au și susținut interviul structurat pe subiecte profesionale, respectiv comisarul șef Mariana Apostol, comisarul Bogdan Enescu și comisarul Romică Saulea. Din comisia de examinare a făcut parte și un reprezentant al Direcției Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române. În urma susținerii interviului, membrii comisiei i-au acordat comisarului șef Mariana Apostol cel mai mare calificativ.
   Comisarul șef Mariana Apostol ne-a declarat că a fost un examen destul de greu. Ea a adăugat că după ce va fi numită în funcție, va face o evaluare a activității Direcției, în funcție de rezultatele căreia își va propune și obiectivele. „Concursul a fost destul de greu, mai ales că este vorba de un domeniu pe care eu nu am mai activat și a trebuit să acumulez foarte multe cunoștiințe într-un termen scurt. După numirea în funcție, voi face o evaluare a activității, a personalului și în funcție de rezultatele acesteia îmi voi propune obiective pe termen scurt și mediu”, a spus comisarul șef Mariana Apostol.
   Comisarul șef Mariana Apostol a fost timp de mai mulți ani purtătorul de cuvânt al IPJ Varncea, iar în ultimii doi ani și-a desfășurat activitatea în cadrul Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Focșani. De ieri, aceasta este șef cu acte în regulă a Serviciului Cazier și Evidență Operativă. Funcția a rămas vacantă după ce fosta șefă a ieșit la pensie. 
   Conducerea IPJ Vrancea a felicitat-o pe Mariana Apostol și i-a urat mult succes în noua funcție. 

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?