Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Apa caldă VA FI OPRITĂ în Focşani


   Focșănenii conectați la sistemul centralizat de încălzire al orașului vor face dușuri reci începând de luni dimineață, 25 iunie, de la ora 8.00, timp de aproximativ trei săptămâni. Conducerea SC ENET SA este nevoită să sisteze furnizarea apei calde de consum în această perioadă pentru a putea urgenta lucrările de modernizare a centralei termice. Antreprenorii generali care realizează această investiție au solicitat întreruperea furnizării apei calde pentru a putea finaliza demolarea unor echipamente din vechea Centrală de Energie Termică (CET), astfel încât să se dea „liber” de lucru noii investiții.
De asemenea, tot în acest interval se va muta și magistrala de termoficare Bucegi pe teritoriul fostei societăți Mopaf SA. În funcție de gradul de realizare al lucrărilor, perioada în care apa caldă va fi întreruptă poate fi scurtată sau prelungită. „Ne cerem scuze cetățenilor pentru disconfortul creat, dar finalizarea la timp a modernizării sistemului de termoficare impune și luarea măsurilor care necesită oprire totală. Facem apel la bunăvoința clienților noștri și îi asigurăm că odată terminată modernizarea sistemului de termoficare, neplăcerile cauzate de opriri pentru revizii și reparații vor fi foarte reduse. În același timp, garanția livrării căldurii la un preț suportabil pentru mase largi de cetățeni este condiționată de punerea în funcțiune cât mai rapidă a acestor investiții”, transmite Consiliul de Administrație al SC ENET SA Focșani.
   Reprezentanții fabricii de căldură din municipiu roagă abonații ca în această perioadă să achite sumele restante la plata căldurii, pentru ca societatea de termoficare să poată plăti, la rândul său, gazele consumate și pentru a nu mai avea probleme cu sistarea furnizării gazelor în acest an.

8 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?