Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618
Ediția: Miercuri 8 Mai 2024. Nr. 6618

GALERIE FOTO: Militarii Brigăzii 282, locul II la competiţiile sportive de vară


   În perioada 19-21 iunie 2013, în garnizoana Buzău s-au desfășurat competițiile sportive și aplicativ-militare de vară, faza pe Divizia 2 Infanterie „Getica”, la care au participat și militarii Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor” Focșani. Activitatea, coordonată de structura G7 Instrucție a marii unități, a reunit la start șase loturi reprezentative ale unităților subordonate diviziei, printre care și cel de la Focșani.
   Concursul a urmărit stimularea spiritului de competiție între loturile participante, valorificarea în condițiile competiției a nivelului de instruire, activitatea fiind parte integrantă a procesului de instrucție, înscriindu-se în planul de instrucție al unităților. Militarii participanți s-au întrecut în probele de duel de foc în Poligonul Mărăcineni, de înot la Bazinul olimpic Buzău și de patrulă militară în Poligonul Câlnău.
   La încheierea concursului, după însumarea timpilor înregistrați la probele desfășurate, comisia de arbitraj a stabilit și clasamentul. Astfel, pe locul I s-au clasat militarii Brigăzii 15 Mecanizată „Podu Înalt”, pe locul II cei ai Brigăzii 282 Infanterie Mecanizată „Unirea Principatelor”, pe locul III s-au clasat militarii Brigăzii 9 Mecanizată „Mărășești”, locul IV a revenit Batalionului 528 Cercetare „Vlad Å¢epeș”, pe locul V s-au clasat militarii  Batalionului 3 Geniu „General Constantin Poenaru”, iar pe locul VI colegii lor de la Batalionul 47 Comunicații și Informatică „General Nicolae Petrescu”.
   Prezent la ceremonia de premiere și închidere a competiției, comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general-maior Nicolae Ciucă, i-a felicitat pe toți participanții pentru profesionalismul de care au dat dovadă și le-a înmânat diplome ocupanților primelor trei locuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?