Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

Echipajul Colegiului „Edmond Nicolau”, câştigător la „Sanitarii Pricepuţi”


   Echipajul Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” din Focșani a fost desemnat, ieri, câștigătorul fazei județene a Concursului de acordare a primului ajutor „Sanitarii Pricepuți”, organizat de Filiala de Cruce Roșie Vrancea. El va reprezenta Vrancea la faza națională a competiției ce va avea loc în luna iulie, în tabăra de la Poiana Pinului, județul Buzău.
   Echipajul Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” a fost format din elevii Elena Crețu, Gheorghe Cosma, Oti-lia Bratosin, Laurențiu Negoiță, Camelia Alecu, Mădălina Chiriță, Cristina Bratosin, Simona Poeană și Georgiana Preda. Ei au fost coordonați de profesorii Sofia Diaconu, Corina Dediu și Elena Negoescu. „Felicit membrii echipajului și profesorii coordonatori și aduc mulțumiri doamnei Cristina Nedelcu, pentru sprijinul acordat pentru pregătirea teoretică și practică a echipajului, în cadrul unui parteneriat cu Åžcoala Postliceală Sanitară”, a declarat Mihai Fâsan, coordonator proiecte și programe educative în cadrul Colegiului Tehnic „Edmond Nicolau” Focșani.
   Pe locurile II și III s-au clasat, anul acesta, echipajele liceenilor de la Liceul Odobești, respectiv Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani. „Anul acesta, la faza națională pleacă elevii de liceu. La faza zonală ce a avut loc ieri au participat șapte echipaje, toate dovedindu-se a fi foarte bine pregătite. Juriul a făcut foarte greu departajarea celor care s-au clasat pe primele trei locuri”, a declarat profesor Lidia Boc, voluntar în cadrul Filialei de Cruce Roșie Vrancea.
În cadrul fazei județene a competiției ,,Sanitarii Pricepuți” destinată elevilor de gimnaziu, au participat 16 echipaje. Pe prima treaptă a podiumului s-a situat echipajul Åžcolii generale din cadrul Liceului Odobești, urmat de gimnaziștii din Liceul ,,Spiru Haret” din Focșani și de echipajul Åžcolii Generale ,,Mareșal Averescu” din Adjud.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?