Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634
Ediția: Luni 27 Mai 2024. Nr. 6634

Apeviştii nu mai au voie să denigreze ceilalţi candidaţi


   Apeviștii nu mai au voie să publice niciun material cu caracter denigrator la adresa primarului Decebal Bacinschi. Ieri, Biroul Electoral de Circumscripție Municipală (BEM) Focșani a admis plângerea formulată de USL privind publicarea acestor afișe. Membrii BEM au decis ieri interzicerea inscripționării textelor denigratoare „pe orice suport de hârtie, respectiv – ziar, flyer, afiș”.
   În fițuica de partid, APV (egal PDL) a afișat figura candidatului verde, până mai ieri portocaliu, cu bandă adezivă lipită pe gură, care pretinde că primarul îi bagă pumnul în gură. Nu se înțelege, așadar, dacă și-a pus singur bandă, ca să nu-i poată băga nimeni nimic în gură, sau dacă banda e o metaforă a pumnului. În orice caz, strategii apeviști ar trebui să mai caute inspirația, căci e clar că nu au găsit-o.
   Oricum, este sigur că unica preocupare a apeviștilor este campania electorală, nu problemele focșănenilor. În frunte cu candidatul verde-portocaliu, aceștia au tulburat desfășurarea ultimei ședințe de Consiliu Local, neinteresându-i că trebuiau decise alocări de fonduri pentru școli și majorarea de capital la ENET. În timp ce primarul Decebal Bacinschi era în mijlocul focșănenilor afectați de ploile abundente din ultima perioadă, candidatul PDL (egal APV) țipa cât îl ținea gura pentru niște mash-uri uriașe, pe care le amplasase ilegal pe blocuri.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?