Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Sâmbătă 25 Mai 2024. Nr. 6633

GALERIE FOTO: Cătălin Mocanu şi Noemi Tătaru, ultimul spectacol pe scena de la Panciu


   Tinerii actori ai Trupei de Teatru „Protha” din Panciu, Cătălin Mocanu și Noemi Tătaru, au evoluat, pentru ultima dată, într-un spectacol pe scena Casei de Cultură din oraș. Peste o lună, cei doi vor absolvi cursurile Liceului Teoretic „Ioan Slavici”. Colegii de trupă le-au organizat, la sfârșitul săptămânii trecute, un spectacol de retragere, în care Cătălin și Ema au dat viață personajelor Zeno, respectiv Iola, din piesa de teatru „Å¢ara lui Gufi”, regizată de Cătălin Eduard Sfîrloagă.
La finalul reprezentației, aceștia au fost aplaudați îndelung nu numai de public, ci și de colegi, fapt care le-au amplificat emoțiile. „Pentru mine, «Protha» a fost și va rămâne o adevărată familie”, a spus, cu lacrimi în ochi, Noemi Tătaru.
   Pentru întreaga activitate, pentru talentul, dar și pentru premiile obținute, atât individual, cât și cu trupa de teatru, la concursurile și festivalurile la care au participat, Noemi Tătaru și Cătălin Mocanu au primit, din partea regizorului artistic, diplome de excelență. „Ema și Cătălin sunt astăzi la un moment important din cariera lor pe scenă, acela de a preda ștafeta colegilor de scenă. A fost o bucurie să îi avem alături de noi și vom avea nevoie de ceva timp să ne obișnuim cu faptul că ei nu vor mai fi pe scenă, când va bate gong-ul”, a declarat Cătălin Sfîrloagă.
   Potrivit acestuia, retragerea efectivă din trupă a celor doi actori se va produce la începutul lunii iunie, odată cu ultima participare a elevilor pănceni la un festival de teatru din țară.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?