Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626
Ediția: Vineri 17 Mai 2024. Nr. 6626

Portocaliul-violeto-verde prăzuliu


  * Marți. Zi urâtă, cu un vânt păcătos. În centrul orașului, mai multă lume ieșise totuși la promenadă sau cumpărături, fiecare după chef, nevoi și venituri. După cum se știe, în centru sunt mai multe panouri de afișaj electoral, pe care unii candidați s-au grăbit să-și prezinte… fețele. O doamnă, cam între două vârste, privea cu atenție candidații. A trecut de unul, l-a privit pe al doilea, apoi a dat cu ochii de portoca-liul-violeto-verde prăzuliu Alinuș Trașcaliu. Dintr-o dată, femeia respectivă începe să dea din mâini și aruncă un scuipat cât toate zilele în dreptul Trașcaliului.
    O fi crezut deputatul second-hand că dacă își schimbă culoarea, va avea de câștigat la alegerile din 10 iunie. După cum am putut constata, oamenii știu foarte bine cine i-a adus la sapă de lemn: pedeliștii, indiferent cu ce culoare se afișează, din rândul cărora face parte și Trașcaliu.

  * Cum naiba să nu piardă dosarele polițiștii de la economic, când ei își fac veacul prin bodegi, consumând băuturi alcoolice? Nu s-au așteptat ca șefii să le pună fiola, așa că au consumat o bere, și încă o bere, și încă una. Când au ajuns la sediu, să te ații, au fost testați, iar alcooltestul a fost dat peste cap de-a binelea. Prin urmare, sunt anchetați disciplinar de superiori…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?