Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639
Ediția: Sâmbătă 1 iunie 2024. Nr. 6639

Gwyneth Paltrow este antrenorul de dezvoltare personală al lui Cameron Diaz


   Actrița Gwyneth Paltrow este antrenorul de dezvoltare personală pentru o altă colegă de breaslă celebră, actrița Cameron Diaz pe care a sfătuit-o ca, anul acesta, să nu se lase distrasă de bărbați și să se concentreze asupra ei.
   Paltrow, vedeta din „Iron Man”, o ajută pe prietena ei – care a împlinit 40 de ani în august anul trecut – să ia câteva decizii majore și a sfătuit-o să renunțe pentru o perioadă să se mai implice într-o relație cu un bărbat, deoarece se pare că, în ultima perioadă, legăturile amoroase ale acesteia nu au fost deloc constructive, ba, mai mult, au împiedicat-o să se concentreze asupra ei și a carierei sale. „Gwyneth i-a ordonat totul, de la finanțe până la relații. Mai mult, a forțat-o să renunțe la sex timp de un an, motivând că bărbații îi distrag atenția”, a declarat o sursă apropiată celor două actrițe.
   Cele două prietene au fost văzute împreună în mod constant în ultima perioadă, ele devenind tot mai apropiate după decesul tatălui lui Gwyneth, producătorul de televiziune Bruce Platrow, în octombrie 2002. „Gwyneth este foarte sfătoasă. Cameron este tristă și bulversată că este singură, așa ca Gwyneth a luat-o pe ea ca prim proiect în cariera de antrenor de dezvoltare personală. Încearcă să îi facă ordine în relația cu bărbații”, a precizat aceeași sursă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?