Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Vineri 3 Mai 2024. Nr. 6617

VIDEO şi GALERIE FOTO: Profesor pedelist, mort de beat în faţa barului din Corbiţa


  

 

   Profesorul Gheorghe Bucur, de la Åžcoala din Corbița, a ajuns vedetă pe Youtube după ce a fost filmat de concetățenii săi, beat în fața unui bar din comună. Gheorghe Bucur, care vrea să ajungă chiar și viceprimar al localității pe lista de consilieri  APV(egal PDL) a dat onoarea de cadru didactic pe o sticlă de băutură ieftină. Profesorul este filmat în timp ce se dă în spectacol, iar oamenii îi pot auzi limbajul licențios și chiar cum își face nevoile pe gardul unui consătean.
   Filmulețele arată gradul de decădere al unui bărbat care le cere consătenilor să aibă încredere în el și în APV (egal PDL) la alegerile locale. „Mânca-mi-ai p…a, Costel”, îi spune profesorul celui care filmează întreaga scenă. Pe fundal se văd și câțiva tineri, probabil chiar elevi ai cadrului didactic. Culmea, profesorul de limba română este anunțat chiar ca viitor viceprimar de către candidatul pedelist Adrian Grosulescu. „Uitați-vă la viitorul viceprimar. Dacă avem așa viceprimar ne ducem dracului”, spun sătenii prezenți la „spectacol”.
   Comportamentul ar trebui să dea de gândit nu doar cetățenilor din comună, cei care vor merge la alegerile locale din iunie, ci și conducerii Inspectoratului Åžcolar Județean. Este inadmisibil ca un profesor, care ar trebui să fie un exemplu de comportament, de moralitate, să se îmbete și să înjure într-un spațiu public ca ultimul bețiv din sat. Ce exemplu mai oferă acest profesor elevilor săi, ce prestigiu mai are acesta în fața unor copiii pe care ar trebui să îi îndrume în viață?

13 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?