Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Doi morți în accidentul de la Soveja


   Încă unul dintre tinerii implicați în accidentul de motoscuter de la Soveja, cu o zi înainte de Paște, a murit. La o săptămână de la producerea incidentului, bărbatul, de 38 de ani, care conducea motoscuterul, a decedat.
   După mai multe săptămâni în care a stat în comă, la Spitalul de Neurochirurgie din Galați, și tânărul de 20 de ani a pierdut lupta cu viața. Cea de-a treia victimă este în stare mai bună și a ieșit din comă.
   Reamintim că înainte de Paște cu o zi, un grav accident de circulație s-a produs în comuna Soveja. Potrivit anchetatorilor, bărbații în vârstă de 38, 21 și 25 de ani s-au înghesuit toți pe un motoscuter. Șoferul a pierdut controlul într-o curbă și s-au răsturnat. Paramedicii SMURD de la Panciu au fost cei care au ajuns primii la fața locului și au preluat victimele.
   Cei trei tineri au ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Focșani, în comă.
La câteva ore de la producerea accidentului, ei au fost trimiși la Spitalul de Neurochirurgie din Galați. Medicii au fost întotdeauna rezervați în privința șanselor de supraviețuire ale celor doi tineri, care au și decedat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?