Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617
Luni 6 Mai 2024. Nr. 6617

O femeie a căzut din cireş, iar alta din căruţă


   Două femei, una din Urechești, cealaltă din Anghelești, comuna Ruginești, au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce prima a căzut din cireș, iar cealaltă din căruță. Cei care le-au acordat victimelor primul ajutor au fost paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, respectiv cei din cadrul Secției de Pompieri Adjud.
   Prima intervenție a fost la Urechești. Aici, paramedicii din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani au acordat primul ajutor calificat unei femei, în vârstă de 58 ani, care prezenta un traumatism de humerus stâng și lombar, după ce a căzut dintr-un cireș, de la înălțimea de aproximativ 2 metri. Tot joi, paramedicii din cadrul Secției de Pompieri Adjud au acordat primul ajutor calificat unei femei, în vârstă de 79 ani, care prezenta o plagă în zona parietal stângă și excoriații la nivelul umărului stâng, după ce a căzut din căruță pe raza localității Anghelești, comuna Ruginești. 
   Alte intervenții de acordare ajutor medical calificat s-au înregistrat și în comunele Paltin, Nistorești și Pufești, în toate situațiile pacienții fiind transportați la spital, unde au fost preluați de medicii de gardă din cadrul structurilor de primire urgențe ale spitalelor din Adjud, Focșani și Vidra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?