Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Charlize Theron este cea mai sexy actriţă


   Charlize Theron a fost desemnată cea mai sexy actriță din lume, într-un top anual alcătuit de modelele casei Victoria’s Secret, în care apare și Britney Spears, care  s-a impus la categoria „cea mai sexy cântăreață”.
   În acest top, denumit „2012 What Is Sexy?”, mo-delele casei Victoria’s Secret au desemnat-o învingătoare la ca-tegoria „cea mai sexy mămică” pe cântăreața americană Be-yonce. Stacy Keibler, iubita actorului George Clooney, s-a impus la categoria „cele mai sexy picioare”, actrița Jennifer Lawrence a triumfat la categoria „cei mai sexy ochi”, actrița Emma Stone a fost desemnată învingătoare la categoria „cel mai sexy simț al umorului”, actrița Amanda Seyfried a câștigat la categoria „cele mai sexy buze”, în timp ce la categoria „cel mai sexy zâmbet” s-a impus actrița Jessica Chastain.
Actrița Amber Heard s-a impus la categoria „cele mai sexy forme”, AnnaLynne McCord a triumfat la categoria „cel mai sexy trup în bikini”, iar Ashley Benson a fost premiată la ca-tegoria „cel mai sexy păr”. Actrițele Blake Lively și Olivia Wilde au fost declarate câștigătoare la două categorii de sezon: „cel mai sexy stil vestimentar de vară”, respectiv „cea mai sexy strălucire în sezonul de vară”.
Actrița Diane Kruger s-a impus la categoria „cea mai sexy vedetă internațională”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?