Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649
Ediția:: Sâmbătă 15 iunie 2024. Nr. 6649

Smiley şi Hi-Q vor concerta la KidsFest


   Trupa Hi-Q și Smiley vor concerta în această vară în cadrul primului festival al copiilor – ‘Lumea lui P*ET – KidsFest’.
   Potrivit unui comunicat Emagic, evenimentul promite participanților două zile de poveste, din care nu vor lipsi mu-zica live, jocurile, concursurile, piesele de teatru, precum și o serie întreagă de alte surprize pregătite de amfitrionul evenimentului, *ET’, Prietenul ExtraTerestru al copiilor de pretutindeni.
‘Lumea lui P*ET – KidsFest’ se va desfășura în perioada 16-17 iunie, în Parcul Unirii, biletele pentru acest eveniment fiind disponibile la prețul 25 de lei pentru copii, 40 de lei pentru părinți, sau 90 de lei pentru doi adulți și un copil.
   Evenimentul are la bază unul dintre cele mai ample programe de reciclare, desfășurat în diferite școli din București, prin încurajarea reciclării ambalajelor din plastic și crearea unor obiceiuri ‘eco’ încă de la cele mai fragede vârste. Rezultatul programului de reciclare va putea fi văzut în cadrul festiva-lului, unde va fi amplasată o piramidă construită exclusiv din PET-urile strânse de cei mici în perioada premergătoare festivalului.
   ‘Lumea lui P*ET – KidsFest’ este un eveniment prezentat de Betty Ice, conceput și organizat de Emagic, în parteneriat cu Zurli.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?