Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617
Ediția: Sâmbătă 4 mai 2024. Nr. 6617

Posibilităţi de mobilitate individuală a tinerilor


   Președintele Asociației „Potpourri” Focșani, Anamaria Cătănoiu, se întâlnește astăzi, de la ora 16.30, pentru a doua oară, cu tineri și adulți pentru a disemina informațiile cu privire la programul Grundtvig și posibilitățile de mobilitate individuală. Elevii Colegiului Național „Unirea” vor prezenta proiectul „Europa mai aproape de CNE”.
   La întâlnire, ce va avea loc la Direcția Județeană de Tineret și Sport, și-au anunțat prezența tineri din diverse licee, cadre didactice, reprezentanți ai Consiliului Județean al Elevilor, ai ONG-urilor vrâncene și instituțiilor publice.
   Prezentarea de astăzi se încadrează tematic și pe linia manifestărilor dedicate Zilei Europei și pot participa toți cei care doresc. Activitatea are ca scop diseminarea informațiilor despre programul Grundtvig și proiectele internaționale pe educația adulților, posibilitățile de mobi-litate individuală, studii în străinătate, instrumente europene și accesarea granturilor și cursurilor Grundtvig. „Prima prezentare din planul de di-seminare a avut succes la toate categoriile de public și toți au fost interesați de subiect și de informații. Mulți dintre cei prezenți la prima întâlnire vor să vină și la a doua și la workshop pentru a pune în practică tot ce discutăm zilele acestea. În plus, echipa elevilor MVM de la Colegiul Național Unirea își va prezenta proiectul, care se pretează tot pe informație europeană și pe care Potpourri îl susține. Vom lucra împreună pe ceva concret și… european și scopul nostru comun: rezultate concrete”, a declarat Anamaria Cătănoiu, președintele Asociației „Potpourri”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?