Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

GALERIE FOTO: Atracţiile turistice din Panciu, promovate prin fotografii


   O expoziție de fotografii, realizate de elevele Ana-Maria Teodora Andronic și Anda Merloiu, de la Liceul Teoretic „Ioan Slavici” din Panciu, a fost inaugurată ieri după-amiază, la Mănăstirea Brazi. Lucrările conțin imagini surprinse atât la Mănăstirea Brazi și Schitul „Sf. Ioan Botezătorul”, cât și în Hrubele lui Åžtefan cel Mare.
   Acestea sunt și obiectivele promovate prin intermediul proiectului „Tradiție și spiritualitate pănceană”, derulat, în prezent, de autoritățile locale păncene. „La fel ca și celelalte evenimente organizate în cadrul proiectului «Tradiție și spiritualitate pănceană», și acesta a fost conceput pentru a promova obiectivele turistice cu valoare identitară din orașul nostru. Expoziția de la Mănăstirea Brazi cuprinde fotografii realizate de elevi de la Liceul «Ioan Slavici». Fotografiile sunt realizate în orașul nostru și reprezintă obiectivele noastre turistice. Cred că, în acest moment, din punctul de vedere al promovării turistice, orașul Panciu este cea mai vizibilă localitate din Vrancea. Acest lucru s-a realizat atât prin evenimente publice, cât și prin realizarea de afișe, fluturași și newslettere, precum și prin intermediul cărților poștale și a fotografiilor”, a declarat primarul Ion Petre.
   Primarul Ion Petre le-a felicitat pe autoarele fotografiilor pentru lucrările realizate, dar mai ales pentru faptul că, prin intermediul imaginilor, contribuie și ele la promovarea obiectivelor turistice din Panciu. Ion Petre le-a înmânat, apoi, câte o diplomă de onoare și câte un card de memorie de 8 GB, necesar unui aparat foto digital.
   Manifestarea a marcat și Ziua Mondială a Tineretului. La ea au participat, alături de primarul Ion Petre și viceprimarul Iulian Nica, maica stareță Eusebia, precum și părintele protopop Daniel Merloiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?