Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Tânărul care şi-a sechestrat concubina a fost arestat preventiv


   Băiatul de 19 ani, care săptămâna trecută și-a sechestrat concubina, a fost arestat preventiv. Sâmbătă, Mitică Titel S. a fost prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, după ce fusese reținut 24 de ore. A primit mandat pentru 29 de zile.
   Mitică Titel S. este cercetat pentru săvârșirea a patru infracțiuni, respectiv tâlhărie, distrugere, violare de domiciliu și sechestrare de persoane. Cea care l-a dat pe mâna poliției este Carmen Coculeana Z., mama concubinei sale. 
  Anchetatorii spun că joi, băiatul a spart ușa casei în care Laurența Nicoleta Z., de 18 ani, locuiește cu mama ei și a lovit-o pe tânără. Apoi, el i-a luat tinerei telefonul mobil și a obligat-o, fără ca aceasta să fie de acord, să meargă cu el, acasă la mama sa, ce locuiește în cartierul Bahne, din Focșani.
   Polițiștii ne-au precizat că cei doi tineri obișnuiau să-și mai petreacă timpul împreună și de fiecare dată fata a plecat cu el de bunăvoie. De această dată însă, tânăra nu a mai vrut să stea în compania lui Titel S. El nu a ținut cont de dorința ei și a luat-o cu forța, fără să-și închipuie că aceasta și mama ei îl vor da pe mâna oamenilor legii.
   Surse din rândul anchetatorilor ne-au precizat că băiatul a mai creat probleme și cu alte ocazii, fiind cunoscut ca o fire violentă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?