Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

Femeie dispărută de patru luni și jumătate


   O femeie, din Mera, a dispărut în urmă cu patru luni și jumătate. Ana Lepădatu, de 61 de ani, a dispărut din fața casei pe 1 decembrie 2011. De atunci, nimeni nu mai știe nimic de ea. Polițiștii exlud varianta ca femeia să fi plecat în străinătate, deoarece nu avea pașaport, iar buletinul este acasă. 
Familia femeii a anunțat dispariția după trei zile. Pe data de 4 decembrie 2011, vărul femeii, Nicolai A., a anunțat polițiștii cu privire la dispariția Anei. El le-a spus polițiștilor că nu știe unde ar fi putut pleca aceasta.
   Ana Lepădatu figurează în evidențele medicale cu handicap de gradul I, fiind diagnosticată cu epilepsie. Vorbește coerent, știe cum se numește, dar are momente de tulburare de personalitate pe fondul afecțiunii de care suferă și a lipsei medicației.
   La data dispariției, era îmbrăcată cu un pulover negru, cămașă de corp albă, vestă din lână de culoare albă, patalon lung tricotat de culoare neagră și o fustă de culoare gri. De asemenea, purta o pereche de pantofi maron cu toc înalt. În momentul în care a plecat de acasă, Ana Lepădatu nu și-a luat cu ea niciun document de identitate sau alte bunuri. Martorii le-au spus polițiștilor că avea la ea doar 20 de lei.
   Din verificările efectuate de polițiști a rezultat că Ana Lepădatu a ieșit din curtea casei în jurul orelor 17.00 – 17.30. Ulterior, a fost văzută de un vecin într-unul dintre magazinele din sat. De atunci nimeni nu mai știe nimic de ea. „Având în vedere afecțiunea medicală de care suferă și dependența de tratament medicamentos, am apreciat că persoana dispărută poate deveni ușor victima unei infracțiuni, ori ar fi putut deceda”, spun polițiștii.
   Potrivit oamenilor legii, femeia are 1,60 – 1,64 metri înălțime, aproximativ 50 kilograme, păr grizonat, ochi căprui, față ovală și dantură incompletă. Dispăruta are și un semn particular, în centrul frunții, cu diametrul de aproximativ un centimetru, format prin presarea excesivă a pielii cu vârful degetelor, atunci când își făcea semnul crucii.
   Persoanele care pot da detalii despre femeia dispărută sunt rugate să contacteze poliția, la numărul unic de urgență 112, sau să sune la telefon 0237.207.005 sau 0237.207.165.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?