Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Sute de persoane au murit în Spitalul Judeţean


   Câteva sute de persoane și-au găsit sfârșitul pe paturile Spitalului Județean de Urgență din Focșani. Mai exact, de la începutul anului 2011 și până în prezent, 708 persoane au decedat în cea mai mare unitate spitalicească din județ. Majoritatea pacienților au fost internați în spital în stare foarte gravă sau cu cancere în stadii terminale, astfel că decesul lor nu putea fi evitat.
   Persoanele decedate aveau vârste cuprinse între 13 zile și 94 de ani. Din păcate, au fost înregistrate 19 decese și la bebelușii cu vârsta sub doi ani, dintre care 13 erau copii născuți prematur cu malformații congenitale grave la nivelul inimii sau al aparatului respirator. Potrivit reprezentanților spitalului, micuții au decedat din cauza unor bronhopneumonii, gastroenterite și co-lite toxice, dar și din cauza stopurilor cardio-respiratorii.
   Majoritatea deceselor la adulți au survenit în urma tumorilor maligne la nivelul organelor, dar și din cauza stopului cardio-respirator și a accidentelor vascular cerebrale. „Vârstele celor decedați sunt cuprinse între 13 zile și 94 de ani, iar cauzele sunt cele mai diverse: stop cardio-respirator, hematurie, sechele AVC, carcinom epidermoid spinocelular și diferite tumori”, spun reprezentanții Spitalului Județean.
   Secțiile în care au fost înregistrate cele mai multe decese sunt: Cardiologie, Pneumoftiziologie, Boli Infecțioase, Chirurgie și Interne.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?