Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632
Ediția: Vineri 24 Mai 2024. Nr. 6632

Un italian a „zburat“ cu peste 100 de kilometri/oră


   Unui cetățean italian i-a fost suspendat dreptul de a conduce, de două ori în aceeași zi, după ce a fost prins conducând cu peste 100 de kilometri la oră, prin localitate. Prin urmare, el a rămas pieton chiar de Paști, când permisul i-ar fi fost mai mult decât necesar pentru a-și face, să zicem, aprovizionarea. El a sperat că polițiștii români nu vor fi în trafic, așa cum sunt cei italieni, dar nu a fost să fie așa.
   Umberto V., în vârstă de 51 de ani, se deplasa la volanul unui autoturism Ford. În localitatea Oreavu, din Județul Buzău, polițiștii l-au depistat în timp ce rula cu o viteză de 114 kilometri pe oră, deși limita legală de viteză era de 50 kilometri pe oră. Pentru că depășise viteza legală cu 64 de kilometri pe oră, polițiștii din județul vecin i-au reținut permisul de conducere și i-au eliberat dovadă cu drep de circulație, pentru două săptămâni.
   Italianul nu s-a învățat minte și a continuat goana nebună și pe raza județului Vrancea, punând în pericol atât siguranța lui cât și pe cea a celorlalți participanți la trafic. La Dumbrăveni, radarul polițiștilor vrânceni i-au urmărit fiecare mișcare și l-au surprins în timp ce rula cu o vietză de 103 kilometri pe oră, prin localitate. Asta, în condițiile în care pe șosea circulau foarte mulți oameni. Polițiștii vrânceni i-ar reținut dovada cu drept de circulație și i-au eliberat alta, dar fără drept de circulație. 
   Polițiștii de la Rutier au scos în trafic toate cele 14 radare din dotarea Serviciului Poliției Rutiere. Ei acționează pe DN 2 E85 și pe DN 2 D, care duce spre Lepșa.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?