Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Farmacie la Chiojdeni, de la sfârşitul lunii


   Locuitorii comunei Chiojdeni vor avea farmacie în localitate, la sfârșitul lunii aprilie. Primarul Åžerban Pîrlogea a precizat că farmacia va deservi toți locuitorii. Demn de remarcat este faptul că până acum, în Chiojdeni nu a existat niciodată o unitate farmaceutică.
   Cei care se vor bucura de faptul că va fi înființată o farmacie sunt bătrânii din sat. Datorită bolilor de care suferă și a distanțelor destul de mari până la farmaciile din localitățile vecine, aceștia rămâneau de multe ori fără medicamente.
   Farmacia va fi amplasată lângă dispensarul uman din localitate, peste drum de casa pictorului Emil Lazăr. „La noi în localitate nu a fost niciodată farmacie. Să nu credeți că a fost ușor să putem realiza acest lucru. Cel mai greu era pentru oamenii în vârstă, care sunt bătrâni și nu se pot deplasa până la Dumitrești sau Focșani pentru a-și procura medicamentele necesare. Odată cu darea în folosință a acestei farmacii, cred că va fi un pic mai bine pentru bunicii noștri, dar și pentru ceilalți cetățeni, care au nevoie de medicamente”, a spus primarul comunei, Åžerban Pîrlogea. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?