Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Decorațiuni pascale pentru gradină


   Culorile specifice și totodată clasice ale primăverii și implicit și ale sărbătorii pascale sunt binecunoscute de toată lumea: galben, verde crud și portocaliu . Pe lângă aceste trei culori, la mare căutare sunt în acest sezon decorațiunile în verde pal și violet, nuanțele minunate ale liliacului. Aceste tonuri pastelate pot fi combinate cu fețe de masă, vaze sau veselă albă.
 
Ouă colorate, iepurași și puișori de ciocolată
   Pe lângă culorile clasice, de la masa de Paști nu trebuie să lipsească elementele decorative tipice pentru această sărbătoare. De aceea, în afară de încăperile din locuință, împodobirea terasei sau a grădinii cu ajutorul coșulețelor cu ouă viu colorate, al iepurașilor de ciocolată și al puilor confecționați din hârtie sau din alte materiale naturale va înveseli întreaga atmosferă. Nu trebuie să uităm nici de gardul viu sau de pomișorii din grădină. În toate magazinele se găsesc ouă cu felurite modele, care pot fi agățate de crenguțele acestora și care – pe lângă vestitorii primăverii – vor însufleți spațiul verde.
   O altă decorațiune potrivită pentru grădină este coronița împletită din nuiele și flori de sezon, ornată cu simboluri specifice de Paști. Nici ghivecele nu trebuie neglijate, astfel pe lângă tulpina florilor se potrivesc foarte bine iepurașii, puișorii de găină sau ouăle frumos colorate. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?