Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633
Ediția: Duminică 26 Mai 2024. Nr. 6633

Judoka Andreea Ştefănescu a luat bronzul la Cupa Europeană


   Judoka Andreea Åžtefănescu (legitimată la CS Unirea Focșani – antrenor Adrian Moldoveanu) a participat în week-end la ediția din acest an a Cupei Europene Under 20, competiție care s-a disputat în localitatea Mudania (Grecia). Multiplă medaliată la competițiile de juniori, tineret și seniori, judoka Andreea Åžtefănescu a reușit să obțină medalia de bronz la categoria 48 de kilograme.
În primul tur al competiiei, Andreea a trecut de judoka Nazlican Kiric (Turcia), iar în turul doi, Åžtefănescu a pierdut în fața sportivei Magdalena Varbanova (Bulgaria). În cursa spre obținerea unei medalii, judoka de la CS Unirea Focșani și-a mai trecut în cont trei victorii, în fața sportivelor Milica Nikolic (Serbia), Aisha Gurbanli (Azerbaidjan) și Yanna Karapetyan (Armenia). „Este un rezultat de excepție pentru sportivă, mai ales că a făcut un pas important pentru participarea la Campionatul European”, a spus antrenorul Adrian Moldoveanu.
   Sportiva Andreea Åžtefănescu va participa la o nouă etapă a Cupei Europene de juniori pe 28 aprilie, la Treviso (Italia) și, dacă va obține o clasare între locurile I și VII, va face parte din Lotul Național de junioare al României la Campionatul European.
   Luna trecută, sportiva a cucerit medalia de bronz la categoria 48 de kilograme la Campionatul Național Under 20, întrecere care s-a desfășurat la Deva. „Sper să avem un parcurs cât mai bun în acest an, să avem rezultate cât mai bune în colaborarea cu CSÅž 1 Pajura București și antrenorul Aurel Bîrcă și să obținem rezultate cât mai bune pe plan național și internațional”, a mai spus antrenorul Adrian Moldoveanu, de la CS Unirea Focșani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?