Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620
Ediția: Vineri 10 Mai 2024. Nr. 6620

PROGNOZA METEO


   Joi, în țară, vremea va fi caldă și în general instabilă, iar cerul va avea înnorări temporar accentuate. Ziua vor fi ploi, ce vor avea caracter de aversă, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în zona de munte, iar după-amiaza și seara local și în restul teritoriului, cu precădere în sud-est. Noaptea, astfel de manifestări se vor semnala în special în regiunile sud-vestice. Vor fi condiții de grindină.Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 și 27 de grade, mai scăzute pe litoral, în special în Delta Dunării, iar cele minime se vor situa între 3 și 13 grade.
Joi la București vremea va fi caldă și ușor instabilă. Cerul va fi temporar noros și trecător mai ales spre seară vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.   
   Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…11 grade.
Vineri vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea innorări temporar accentuate și va ploua în majoritatea regiunilor. Vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 15 l/mp și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime, în scădere, se vor situa în general între 14 și 22 de grade, iar cele minime între 5 și 13 grade.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?