Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627
Ediția: Sâmbătă 18 Mai 2024. Nr. 6627

Bebeluş de trei luni, bătut de concubinul mamei


   O fetiță de numai trei luni, din Bolotești, a stat în spital 10 zile, după ce a fost bătută de concubinul mamei. Medicii ne-au spus că micuța a ajuns la Spitalul Județean de Urgență din Focșani fiind diagnosticată cu „politraumatism prin agresiune”. Ea a rămas internată, împreună cu mama sa, în Secția de Pediatrie, fiind externată abia ieri. 
   Dat fiind faptul că a fost vorba de o agresiune, medicii au anunțat poliția, duminică. Oamenii legii fac verificări pentru a stabili cine a bătut-o pe micuță și de ce. Potrivit anchetatorilor, suspiciunile planează asupra concubinului mamei. „La data de 1 aprilie, orele 10.25, angajații Secției de Pediatrie a Spitalului de Urgență Focșani au sesizat faptul că la data de 30.03.2012 a fost internată minora C.S.B., de trei luni, din comuna Bolotești, fiind diagnosticată cu politraumatism prin agresiune. Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor comiterii faptei, iar minora va fi supusă unui examen medico-legal necesar încadrării juridice a faptei”, se arată într-un comunicat al IPJ.
   Joia trecută, un copil din Panciu, de 7 ani, a ajuns la spital după ce a fost snopit în bătaie de tatăl vi-treg, Lili Adrian C. În primă fază, băiatul a fost internat în Secția de Terapie Intensivă, după care a fost mutat în Secția de Chirurgie Infantilă. Medicii l-au diagnosticat cu „traumatism cranio-facial cu multiple escoriații faciale, sindorm de vărsătură și hematom în regiunea frontală dreaptă”.
Mama copilului a fost cea care și-a dat concubinul pe mâna poliției.
   La începutul săptămânii trecute, o fetiță de numai cinci anișori, din Gugești, a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Focșani, cu sângerări și leziuni în zona genitală. Tatăl fetei, Ionel Nicușor, de 51 de ani, a fost arestat preventiv sub acuzația de viol și incest. El s-a scuzat și le-a spus anchetatorilor că „eram atât de beat încât nu-mi amintesc dacă i-am făcut ceva”. Luat la întrebări de procurori, în cele din urmă a recunoscut fapta.
   Potrivit unor surse din cadrul anchetei, omul a povestit că, mai întâi, a folosit degetele pentru   „a-și face loc”, apoi și-a satisfăcut fanteziile sexuale cu propria fiică fără nicio urmă de remușcare. După ce a recunoscut fapta, a spus că regretă nespus ceea ce a făcut.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?