Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628
Ediția: Luni 20 Mai 2024. Nr. 6628

Campion de la Focşani, vicecampion de la Adjud


   Peste 900 de copii din întreaga țară și-au dat întâlnire în Sala Lia Manoliu din București la Campionatul Național de atletism pentru copii I, II și III, o reuniune atletică de la care vrâncenii nu s-au întors cu mâna goală. Cel mai bun rezultat al delegației vrâncene a fost obținut de sportivul Eduard Nelu Stoica (Clubul Sportiv Unirea Focșani – antrenor Rodica Pendus), un mic atlet născut în anul 2001 care a reușit să devină campion național în proba de săritura în lungime, cu rezultatul de 4.61 metri și a adus a opta medalie din acest an pentru CSÅž Adjud.
   În proba de 50 metri (copii II), Nelu Stoica s-a clasat pe locul 4. Un alt nume care promite în atletismul vrâncean, Alexandru Mario Dobrescu (Clubul Sportiv Adjud – antrenor Gheorghe Catrinescu) a obținut medalia de argint și titlul de vicecampion național în proba de 40 metri (copii III), cu rezultatul de 6.53 secunde. Același sportiv, născut în anul 2004, s-a clasat pe locul 5 în proba de 200 metri.
O comportare de excepție a avut și ștafeta 4 x 50 metri (formată din Cristian Dima, Adrian Bouroș, Gabriel Arbuneescu și Paul Goleșteanu), de la Liceul cu Program Sportiv Focșani (antrenori Marius Batog și Gabi Alexandrescu), ștafetă care s-a clasat pe locul 4.

   Alte rezultate ale atleților vrânceni:
– Ioana Banciu (LPS Focșani) – locul 4 și Karina Toader (LPS Focșani)  locul 5, ambele în proba de 200 metri,
– Rafaela Ciobanu (CSM 2007 Focșani – antrenor Åžtefan Munteanu) – locul 5 la aruncarea greutății,
– Mădălina Bîndac (CSÅž Adjud) – locul 5 la aruncarea greutății,
– Natanel Rotaru (CSÅž Adjud) – locul 7 la triatlon.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?