Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629
Ediția: Marți 21 Mai 2024. Nr. 6629

FC Panciu, bătută de o echipă mai bună


   Echipa de fotbal FC Panciu a pierdut ieri testul de verificare disputat pe Stadionul sintetic „Cornel Negoescu” din Buzău împotriva unei alte grupări din liga a treia, Chimia Brazi. Prahovenii s-a impus în final cu 3-1 (2-0), după un meci în care au fost mai buni, dar și păncenii au ratat ocazii mari de gol. În primele 20 de minute ale confruntării amicale, Ionuț Radu a irosit două ocazii mari de gol, iar Chimia a reușit să puncteze până la pauză prin două execuții de excepție, reușite C. Vlad și Marin.
   La reluare, Chimia a marcat pentru 3-0, prin Negotei, iar păncenii au reușit să înscrie golul de onoare prin fundașul Ovidiu Radu, acesta marcând cu o lovitură de cap. „Am întâlnit o echipă bună, echlibrată la toate capitolele. Poate altul ar fi fost scorul final dacă Ionuț Radu ar fi reușit să concretizeze măcar una din cele două situații de gol pe care le-a avut în startul partidei. Per ansamblu a fost un joc util, în care ambele echipe au dorit să arate care le este valoarea”, ne-a declarat antrenorul principal al formației din Panciu, Ionică Serea.
   Sâmbăta viitoare, FC Panciu va disputa un nou meci de verificare, pe teren propriu, împotriva unei grupări din liga a patra vrânceană, Åžoimii Mircești. În prima rundă a returului ligii a treia, FC Panciu va sta, deoarece adversara sa, AFC Od. Secuiesc, s-a retras din campionat, iar în etapa a doua a returului, gruparea „dintre vii” va evolua pe teren propriu împotriva Ceahlăului II Piatra Neamț.
Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a decis amânarea cu încă o săptămână a reluării returului Ligii a II-a și a III-a la fotbal, fiind astfel aprobată solicitarea cluburilor. Motivul invocat a fost, ca și la amânarea precedentă, starea proastă a terenurilor, abia pe 17 martie iubitorii fotbalului putând urmări primele partide oficiale din acest an în eșaloanele doi și trei din etapa a 16-a. În urma deciziei luate la FRF de amânare cu încă o săptămână a campionatelor Ligii a II-a și a III-a, membrii Comitetului Executiv au decis programul meciurilor returului și intermediarele.
   Cum startul părții a doua a sezonului 2011-2012 s-a întârziat până pe 17 martie, cele două săptămâni ce sunt de recuperat, pentru a reintra în programul normal, se vor disputa în zilele de 4 și 25 aprilie pentru Liga a II-a și 3 și 25 aprilie pentru Liga a III-a. Cele două etape intermediare ce se vor disputa la datele amintite mai sus revin rundelor 19 și 22.

Chimia Brazi – FC Panciu 3-1 (2-0)
Au marcat: Ct. Vlad (31), G. Marin (44), Negotei (59) respectiv Ov. Radu (78).
Stadion: Cornel Negoescu (Buzău). A arbitrat: Ciprian Ionescu (Buzău).
FC Panciu: Gabriel Lazăr (46 George Lazăr) – Voinea, Ov. Radu, Gurguiatu, Cl. Mihai (46 Beșa) – Căt. Tudor (62 Gălățeanu), R. Stan, Cioran (46 Bîra), B. Stoian (67 C. Corbea) – R. Duțu (74 Alex. Panaite), I. Radu (72 G. Stoian). Antrenori: Ionică Serea și Dănuț Bolocan.
Chimia Brazi: Al. Gheorghe – M. Dinu, I. Neagu, M. Dedu, Irimescu – Negotei, Minciună, G. Marin, Năstase – Arnăutu, Ct. Vlad. Au mai intrat: Sava – Roman, Stanciu, M. Ivan, T. Dumitru, Fl. Dumitru, Butufei, Bencea. Antrenor Octavian Grigore.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?