Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613
Ediția: Sâmbătă 27 aprilie 2024 Nr. 6613

Volei junioare – Meci de tradiție în Sala Polivalentă!

Campionatul Național de volei, Grupa Elită B programează pentru duminică, 22 ianuarie, în Sala Polivalentă din Focșani, de la ora 12:00, partida din etapa a doua, dintre CSS Focșani și CSS Bacău. În prima fază a campionatului, cele două formații au făcut parte din aceeași serie și meciul lor direct, disputat la Bacău, a fost adjudecat de focșănence cu 3-0. Și în partida de duminică, fetele antrenate de Mihaela Tașkiran și Petrică Damian pornesc cu prima șansă la victorie, însă istoria relativ îndelungată a întâlnirilor dintre voleibalistele junioare al Focșaniului și Bacăului spune că orice rezultat este posibil.

Mihaela Tașkiran mi-a spus joi că este încrezătoare că elevele sale vor juca la cel mai bun nivel al lor pe toată durata întâlnirii și că vor obține a doua victorie în Grupa Elită. Băcăoancele, care au fost întrecute cu 3-0 acasă de Dinamo București în prima rundă, vor veni la Focșani, ca de fiecare dată, cu dorința de a pleca acasă cu punct sau puncte. Este de așteptat să fie un meci spectaculos care să bucure numerosul public venit în Polivalentă să-și susțină favoritele! În faza a doua a Campionatului se va juca tur-retur, primele trei clasate din grupa din care fac parte 6 formații urmând să se califice în faza semifinală.

Rezultatele primei etape: CSS Focșani – LPS Mircea Eliade București 3-0; CSS Bacău – Dinamo București 0-3; CS Medgidia – Laguna Constanța 3-0.

În etapa a doua vor mai avea loc jocurile: LPS Mircea Eliade București – Laguna Constanța; Dinamo București – CS Medgidia.

Clasament: 1. CSS Focșani – 3 puncte; 2. CS Medgidia – 3 puncte; 3. Dinamo București – 3 puncte; 4 CSS Bacău – zero puncte; 5. Laguna Constanța – zero puncte; 6. LPS Mircea Eliade București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

You cannot copy content of this page

× Ai o stire interesanta?