Cristi Misăilă: Primăria Municipiului Focșani construiește, cu ajutorul fondurilor europene, un oraș ca afară

0
4888

Cristi Valentin Misăilă, primarul Municipiului Focșani:

Știu că proiectele pe care le implementăm în acest an pentru resistematizarea traficului din Municipiul Focșani generează supărare pentru mulți dintre dumneavoastră!Poate că mulți dintre cei supărați azi, ieri își doreau ”o țară ca afară!” Vă reamintesc că asta facem! Primăria Municipiului Focșani construiește, cu ajutorul fondurilor europene, un oraș ca afară, în care infrastructura rutieră să poată fi folosită de toți focșănenii – șoferi, bicicliști și pietoni! Un oraș în armonie cu mediul, în care vom reduce poluarea produsă de mașini și vom respira un aer mai curat! Un oraș în care transportul public intern va fi deservit doar de vehicule electrice! Un oraș în care stațiile de autobuz vor fi modernizate, iar informațiile legate de circulația autobuzelor vor putea fi accesate inclusiv într-o aplicație mobilă și, ulterior, în Google Maps! Un oraș în care oricine va putea merge cu bicicleta proprie sau cu cele peste 250 biciclete ale municipalității! Un oraș în care pistele de bicicletă vor putea fi folosite și de cei cu trotinetele electrice care acum riscă să fie accidentați, atunci când merg pe stradă, alături de mașini! Un oraș în care pietonii vor circula pe trotuare reabilitate și resistematizate! Un oraș în care traficul auto va fi mai bine gestionat dar, în același timp, și mai bine monitorizat!

Toate aceste lucruri vin și cu sacrificii! Primul este disconfortul creat șoferilor! Un alt sacrificiu este cel al locurilor de parcare care se vor desființa în zona B-dul Independenței și pe Strada Cuza Vodă! Vă asigur că vom căuta soluții, în așa fel încât să putem aloca locuri de parcare și celor care le-au pierdut!

Le transmit un mesaj tuturor focșănenilor: Facem aceste lucrări de investiții pentru ca împreună să ne putem bucura de un oraș mai modern! Am încredere că în momentul finalizării acestor proiecte, satisfacția tuturor va fi pe măsură! Focșani, un oraș ca afară!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here